Ve Allah (C.C) buyurdu ki:

İMAN EDEREK SALİH AMEL İŞLEYENLERİN HATALARINI AND OLSUN Kİ ÖRTERİZ VE ONLARI YAPTIKLARI AMELLERDEN DAHA GÜZELİ İLE MÜKAFATLANDIRIRIZ. (Ankebut, 7)

GÜNÜN SÖZÜ

İNSANLARA MERHAMET ETMEYENE ALLAH (C.C)MERHAMET ETMEZ...
Hadis-i Şerif

DUR!BURADAN ÖTEDE RİSK VAR!!!

HOŞGELDİN...AMA BURADAN SONRASI SENİN İÇİN HOŞ OLMAYABİLİR...DİKKATLİ OL...
Ben bir miktar suydum,
Yatağımı arıyordum,
Bulacaktım ama;
İzin vermediler,
Kim mi?
Herkes...

27 Kasım 2010 Cumartesi

ANADOLU KÜRT CUMHURİYETİ



      Bir gün Abdullah Öcalan hapse girecek ve on üç metrekarelik bir hücreden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni tehdit edecek ve O'nun tehditleri karşısında da herkesin dili donacak deselerdi.

      Bir gün gelecek,bu ülkede ki bütün televizyon kanallarının haber servisleri (Uğur Dündar hariç) ve gazeteler Abdullah Öcalan'ın açıklamalarını yayınlamak için sıraya girecek deselerdi.

     Bir gün Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı dünyanın gözleri önünde İsrail Başbakan'ına fırça çekecek ve yine aynı başbakan yüz bin insanın ölümünde baş aktör olarak görev yapmış birinin tehditleri karşısında ağzını açıp bir kelime edemeyecek deselerdi...

    Bir gün gelecek Abdullah Öcalan uçsuz bucaksız dağlarda elde edemediği gücü on üç metrekarelik dört duvar arasında elde edecek deselerdi...

   Bütün bunları fazla değil on iki yıl önce birileri bize söylese idi hiç birimiz inanmazdık.

   O zaman birazcık mantığımızı kullanıp bir akıl yürütmesi yapalım.

    Bu gün bize , bir gün gelecek diye başlayan cümleler kursalar ve deseler ki;

    Abdullah Öcalan hapisten çıkacak...

    Abdullah Öcalan TBMM'de milletvekilliği yemini edecek...

    Abdullah Öcalan yeni kurulan Anadolu Kürt Cumhuriyet'inin Başbakanı olacak...

    Anadolu Kürt Cumhuriyeti'ni ilk tanıyan devletler olan ABD ve İsrail Devlet Başkanları Anadolu Kürdistan Devlet'ine ilk resmi ziyaretlerini birlikte gerçekleştirecekler ve ziyaretin ardından şu açıklamayı yapacaklar:" Yeni stratejik ortağımız olan AKC'ye olan güvenimiz tamdır.Ortadoğu'da başlayan bu yeni dönemde AKC ile tam bir ortaklıkla hareket edeceğimizi duyurmaktan onur duyuyoruz."

     Anadolu Kürt Cumhuriyeti Avrupa Birliği'ne alınacak...

     Anadolu Kürt Cumhuriyeti NATO'ya alınacak...

     Anadolu Kürt Cumhuriyeti Başbakanı Abdullah Öcalan  Türkiye'ye ültimatom verecek:"Sabrımızı taşırmayın"

    Bütün bunlara bu gün hiç kimse inanmaz bu ülkede...Hatta bunları en hayalperest PKK militanlarına söyleseniz onların bile inanmama olasılığı var bence...Tıpkı bu gün yaşananlara yıllar önce söylenmiş olsaydı inanmayacağı gibi...

    Oysa şu gerçekleşenlere bakacak olursak burada sayılan her şeyin yakın gelecekte olması mümkün.

     Olur mu olmaz mı bu günden kestirmek zor fakat bir şeyi altını çizmek lazım:AKP 'nin davranış biçimleri hiç normal değil..Erdoğan'ın gözleri ve sözleri fıldır fıldır dönüyor.Bir hafta önce söylediğinin tam tersini söyleyiveriyor...(Füze kalkanında ki buton meselesi örneğin)

    Abdullah Öcalan bir ay öncesine kadar devletle çok anlamlı görüşmeler yaptığını söylüyor.Bu sözler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin zirvesine doğrulatılıyor.(Cumhurbaşkanı Gül:Terörle sadece silahla mücadele edilmez. Yeri geldiğinde diplomasi, yeri geldiğinde TSK devreye girer. ) (Abdullah Öcalan'ın anlamlı bulduğu bu  görüşmelerin içeriğini varın siz düşünün...) Abdullah Öcalan devletle görüştüğünü söylerken ve Cumhurbaşkanı bu görüşmeyi doğrularken hükumetin "İmralı bizim muhatabımız değil" demesi ne anlama geliyor acaba.


     Anlayacağınız şu aralar çok garip şeyler oluyor Türkiye'de.İşin daha da garibi hemen hemen herkes tuhaf bir süreçten geçildiğinin farkında...Ve sanki bu konulara en duyarlı kesimlerin üzerlerine ölü toprağı serpilmiş gibi...


     Herkes suskun,herkes umursamaz ve yaşadığımız bunca olay sanki çok normalmiş gibi davranmakta herkes...


     

   
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder